Scientifically Proven
  • Vetenskapligt Bevisat

VETENSKAPLIGT BEVISAT

Tips från experterna

I Vademecums laboratorium strävar vi ständigt efter att utveckla produkter som erbjuder det bästa inom munhygien. Våra innovativa recept är baserade på en kombination av extrakt från naturen och vetenskaplig expertis. Genom att kombinera naturliga ingredienser med det senaste inom tandvårdsteknologin, erbjuder Vademecum något unikt till den svenska tandvårdsmarknaden. Vademecums produkter består av det bästa från vetenskap och natur och har förärats med Ecocert. 

Växtextrakts fördelar

Att växter har fördelaktiga effekter för tandköttet samt antibakteriella förmågor är känt sedan decennier tillbaka. Med vår stora kunskap om växters effekt på munhygiensproblem, utvecklar vi på Vademecums laboratorium innovationer inom munhygien, genom användning av effektiva kombinationer and olika växtextrakt. Exempelvis kombinerar vi välkända fördelar av utvalda växtextrakt som mynta, timjan och eukalyptus med aktiva ingredienser som Bisabolol, Panthenol eller vitaminer. 

Vademecums tandkrämer och råvaror är regelbundet kontrollerade för att de ska behålla sin höga kvalitet, samtidigt som effekten bevisas genom moderna vetenskapliga metoder och kliniska studier.